If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
По разкопаните балчишки улици (буквално). Как може да копаеш канавки по пътя и да не слягаш знаци или каквато и да било маркировка.
Бял ден да не видят тези които отговарят за подръжката на пътищата, дано изгният в някоя канавко която сами са изкопали....
Здравейте и от мен. Аз съм с 1.4 TS август 98-ма junior. С тенекиен картер съм. Преди няколко месеца го ударих, но не се сцепи. При самия удар се беше свил нагоре и беше счупил цедката на смукателя на маслената помпа... Та смених целия смукател и с чука изправих картера. От тогава съм удрял няколко пътя, но по леко и за щастие не е имало проблеми. Иначе двуцевката редовно я застъргвам на легналите полицаи...
Здравейте и от мен. Аз съм с 1.4 TS август 98-ма junior. С тенекиен картер съм. Преди няколко месеца го ударих, но не се сцепи. При самия удар се беше свил нагоре и беше счупил цедката на смукателя на маслената помпа... Та смених целия смукател и с чука изправих картера. От тогава съм удрял няколко пътя, но по леко и за щастие не е имало проблеми. Иначе двуцевката редовно я застъргвам на легналите полицаи...
как тей го удряш по няколко пъти бе, бъдете п овнимателни как карате ???
как тей го удряш по няколко пъти бе, бъдете п овнимателни как карате ???
Не удрям само ако съм сам или само с моята приятелка в колата. Предницата ми е доста ниска. С 50мм гуми съм, с нормално окачване.... мнооо е ниска не знам може би фабрично си е така.
Не удрям само ако съм сам или само с моята приятелка в колата. Предницата ми е доста ниска. С 50мм гуми съм, с нормално окачване.... мнооо е ниска не знам може би фабрично си е така.
мерси, колега. Ще се заварява, ма ще видим крайния резултат
Колега, няма ли да е по-оферта да вземеш един картер 2-ра ръка, че като гледам дупката е бая големичка и заварката ще ти дойде по-скъпа. Успех с ремонта!
Колега, няма ли да е по-оферта да вземеш един картер 2-ра ръка, че като гледам дупката е бая големичка и заварката ще ти дойде по-скъпа. Успех с ремонта!
Изграждане на място за нова пробка + закърпване- 30 лв. ; силикон черен- 12лв ; труд- от мен; масло селения турбо дизел 5 литра- 60 лв. Поздрави
Абе колеги да попитам нямали някакво решение на този проблем с тези ниски автомобили че аз вече 3 пъти го свалям за заварка и 2-пъти го лепя и сега съм пак със теч и като знам какъв зор е свалянетото и качването то колектори то чудо и ми е писна нямали нещо което да се монтира преди картера за даго предпази от по злобен удар или по някъв начин да се вдигне малко нагоре аз съм със 15ки на 55 гуми пробвах веднъж да сложа 65 опират в прожините и незнам дали фабрично е така или някой преди това я е пипал и волана до 3 оборота и половина има ход на обратен завой неми се говори все едно карам камион
Comment